Skip to main content

Om Golfaffär och kontakta oss

Välkommen till Golfaffar.se, din ultimata destination för golfkärlek! Vi är passionerade golfare som brinner för att dela vår kunskap, glädje för golfen och erfarenhet med dig. Vår mission är att erbjuda den bästa informationen, produkterna och råden för både nybörjare och erfarna spelare.

Vår Vision

På Golfaffar.se strävar vi efter att bli den ledande platsen online för golfentusiaster. Vi vill vara din pålitliga källa för de senaste nyheterna, produkttester, och träningstips som hjälper dig att förbättra ditt spel och njuta mer av golf.

Vad Vi Erbjuder

  • Omfattande recensioner av golfbanor: Vi granskar och rekommenderar de bästa (och sämsta) banorna på marknaden. Du kan se lokala listor så som Golfbanor i Stockholm, du kan till och med filtrera banorna på vad en stor stark kostar.
  • Golfkunskap: Vi delar med oss av tekniker och strategier som tar ditt golfspel och kunskap till nästa nivå.
  • Golfprodukter: Hos oss hittar du allt ifrån roliga headcovers till golfmarkörer.
  • Köpguider: Få hjälp att välja rätt utrustning baserat på dina specifika behov och budget.

Vårt Team

Vårt team består av passionerade golfare och experter med många års erfarenhet inom sporten. Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom golfens värld och göra välinformerade val som förbättrar din spelupplevelse.

Vår Historia

Golfaffar.se grundades av en två vänner som delar en gemensam passion för golf. Vi insåg att det fanns ett behov av en pålitlig källa för vårt typ av innehåll och beslöt oss för att skapa en plattform där alla golfare kan hitta vad de behöver för att njuta av sporten fullt ut.

Kontakta Oss

Vi älskar att höra från våra besökare! Har du frågor, förslag eller bara vill dela din golfhistoria? Tveka inte att kontakta osspå [email protected] eller direkt till en av oss som grundat golfaffär.

Våra Grundare
Benjamin som är medgrundare på GolfAffär

Benjamin

Benjamin är medgrundare av GolfAffär.se och har en passion för den moderna golf-livsstilen. Som småbarnspappa balanserar han familjelivet med golfen, där han spelar på ca 25 i HCP. På bloggen delar Benjamin med sig av sina insikter, tips och personliga erfarenheter från golfklubbar.

Du når Benjamin på [email protected]

Benjamins favoritprodukter

Fredrik som är medgrundare på GolfAffär

Fredrik

Fredrik är medgrundare av GolfAffär.se och en passionerad golfentusiast. Som småbarnspappa balanserar han familjelivet med sin kärlek till golf, där han spelar på ca 25 i HCP. På bloggen delar Fredrik med sig av sina insikter, tips och personliga erfarenheter från golfklubbar.

Du når Fredrik på [email protected]

Fredriks favoritprodukter

Välkommen till Golfaffär!
Hos oss hittar du allt ifrån roliga headcovers och golftillbehör till kunskapsartiklar och recensioner av golfbanor.

Kontakt

Oavsett om du kontaktar oss för ett potentiellt samarbete eller för att du vill ha hjälp med din order så hittar du allt på Om oss/kontakt.